Is parkeren bij Take Off Parking veilig?

Uw voertuig is bij ons in goede handen. Take Off Parking werkt uitsluitend met betrouwbare medewerkers en ervaren chauffeurs. Uw voertuig staat geparkeerd op ons beveiligde parkeerterrein, dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week onder toezicht staat. Ons parkeerterrein is uitgerust met een hek en camera toezicht. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen.

Moet ik m’n voertuig vol tanken alvorens ik ‘m aflever?

Indien u uw voertuig bij ons aflevert hoeft deze niet volgetankt te zijn. Wel dient uw voertuig voorzien te zijn van voldoende brandstof om ongeveer 40km te kunnen rijden. Dit is nodig om uw voertuig veilig op ons terrein te parkeren. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze dienst om uw auto vol te tanken.

Hoe herken ik de medewerkers van Take Off Parking

De medewerkers van Take Off Parking zijn te herkennen aan de bedrijfskleding van Take Off Parking. Daarnaast staan ze voor u klaar op de afgesproken plaats, welke terug te vinden is in de bevestigingsmail, tenzij anders is overeengekomen. Nadat u zich telefonisch heeft gemeld op 0297-785515 zal een medewerker naar u uitkijken en herkennen aan het merk auto, de kleur van de auto en uw kenteken. Zodra u aan komt rijden en de medewerker u herkent zal hij u benaderen.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Na het plaatsen van een reservering via ons online reserveringssysteem ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Indien u deze niet heeft ontvangen vragen wij u allereerst ook uw map met ongewenste e-mail te controleren. Indien u ‘m hier ook niet aantreft kunt per e-mail (info@takeoff-parking.nl) of telefonische (0297-785515) contact met ons opnemen.

Hoeveel kilometers worden er gereden met m’n voertuig?

Bij het aannemen van uw voertuig noteert de medewerker van Take Off Parking de kilometerstand van uw voertuig. Vervolgens wordt uw voertuig op ons parkeerterrein geparkeerd. Dit parkeerterrein ligt op circa 11 kilometer van Schiphol. Echter kan het zijn dat wij een geringe aantal kilometer extra rijden. Dit kan zijn wanneer uw voertuig naar één van onze andere parkeerterreinen wordt gereden ivm drukte, als u voor overdekt parkeren heeft gekozen of als u heeft gekozen voor een exterieur reiniging. Hierdoor kan het zijn dat wij genoodzaakt zijn enkele kilometers meer te rijden, echter zal dit naar alle redelijkheid zijn.

Kan ik extra kosten verwachten?

Bij het reserveren van uw Valet Parking geeft ons reserveringssysteem overzichtelijk weer wat de kosten bedragen voor uw parkeerservice. De tarieven die wij hanteren zijn ook daadwerkelijk de kosten die u kunt verwachter. Hier komen geen onverwachte extra kosten bij. In geval van kortingscodes of vouchers die aangeschaft zijn bij derden kan het zijn dat er een nachttoeslag wordt berekend. De nachttoeslag is van toepassing bij een vertrek en/of terugkomst op Schiphol tussen 00:00 en 06:00. Lees hiervoor goed de beschrijving en voorwaarden welke worden verstrekt door de derde partij.