Valet Parking Schiphol

Wanneer u als reiziger hoge eisen stelt aan snelheid, service en gemak dan is Valet Parking de ideale manier van parkeren op Schiphol. Valet Parking is een snelle manier van Parkeren op Schiphol. U rijdt uw voertuig naar de vertrekhallen van Schiphol, waar u wordt opgewacht door een chauffeur van Take Off Parking. Na het papierwerk en de overdracht van de autosleutels kunt u direct door naar de terminal. De chauffeur zal uw voertuig richting het parkeerterrein van Take Off Parking vervoeren. Uw voertuig wordt geparkeerd op ons beveiligde parkeerterrein, dat 24/7 onder toezicht staat. Bij terugkomst op Schiphol belt u zodra u geland bent en uw chauffeur zorgt er voor dat uw voertuig weer klaar staat voor u op de vertrekhal.

Budget Valet Parking

Indien gewenst is het mogelijk om uw voertuig weer retour te krijgen waarbij het voertuig geheel is gewassen of het interieur gereinigd is. Daarnaast is het ook mogelijk om uw voertuig vol getankt of volledig opgeladen retour te krijgen.

hoe werkt valet parking

Kiezen voor Valet Parking vergt vertrouwen in Take Off Parking. Het is als klant belangrijk om vertrouwen te hebben als u uw voertuig bij ons achter laat. U kunt er vanuit gaan dat wij uiterst zorgvuldig zijn met uw voertuig en dat wij deze veilig vervoeren en parkeren. Tijdens het vervoeren van uw voertuig van en naar het parkeerterrein zal er professioneel met uw voertuig worden omgegaan. Dit betekend dat de verkeersregels in acht worden genomen. Naast het vervoeren van en naar het parkeerterrein zal uw voertuig ook op een beveiligd terrein worden geparkeerd, wat door middel van videocamera’s bewaakt word.

Naast het vertrouwen wilt u natuurlijk ook genieten van de service en voordelen van Valet Parking. Ongeacht wat voor voertuig u rijdt, de zorg voor uw voertuig en onze service is altijd hetzelfde. Take Off Parking beschikt over professionele chauffeurs die u altijd zo goed mogelijk van dienst zullen zijn.